NIEUWE FORD C-MAX EN GRAND C-MAX

 Het gezinsleven is altijd... hectisch. Daarom is de nieuwe Ford C-MAX ontworpen om elke reis moeiteloos te laten verlopen.

De nieuwe vijfzitter C-MAX, de vijf- of zevenzitter Grand C-MAX: welke u ook kiest, u zult genieten van een geheel nieuw niveau van flexibiliteit, functionaliteit en efficiëntie.

Voeg daarbij belonende prestaties, rijgedrag en een reeks opmerkelijke technologieën en u hebt misschien wel uw perfecte auto gevonden.

C-MAX met 5 zitplaatsen

 NIEUWE C-MAX: COMFORTABELE RUIMTE VOOR VIJF

Een reeks geavanceerde, tijd- en energiebesparende technologieën, handig verpakt in een flexibele en ruime gezinswagen.

Beschikbaar met een handenvrije kofferklep die automatisch opent en sluit door met uw voet te bewegen onder de achterbumper: ideaal als u uw handen vol hebt.Vijf- of zevenzitter Grand C-MAX

NIEUWE GRAND C-MAX: FLEXIBELE RUIMTE VOOR VIJF OF ZEVEN

Voor maximale veelzijdigheid hoeft u niet verder te kijken dan de flexibele Grand C-MAX. Een handige 'gang' geeft u eenvoudig toegang tot de achterste zitplaatsen en een ultraflexibel interieur helpt u het meeste uit het gezinsleven te halen.

U zult tevens genieten van een lange lijst functies, systemen en technologieën, allemaal ontworpen om het leven gemakkelijker te maken. Active Park Assist bijvoorbeeld, om u te helpen parkeren in krappe parkeerplaatsen, zonder gedoe en zonder handen.

Ford C-MAX

 

NEW FORD MONDEO

In de showroom: begin 2015

De perfecte mix van technologie en vakmanschap, prestaties en efficiëntie, innovatief design en fijnmechanische techniek, de nieuwe Ford Mondeo werd ontwikkeld om te inspireren.


Een beeld van verfijning
Met zijn vloeiende lijnen, lage daklijn en gedurfde detaillering ziet de Mondeo er in zijn geheel slanker, roofzuchtiger en agressiever uit. Opvallend: zeker. Gesofisticeerd: zonder twijfel. Het interieur is al even compromisloos, een fusie van hypermodern design en geavanceerde technologie, met nauwgezette vakmanschap en aandacht voor detail.
New Mondeo
 
Koplampen die je helpen zien om de bochten
De koplampen met Ford Dynamic LED Technology zijn niet alleen opvallend; ze zijn ook slim. De ultra-efficiënte LED's zenden een intens licht uit vanuit de lampen, die de weg volledig volgen wanneer u aan het stuur draait. Zelfs de 'traditionele' richtingaanwijzers werden vervangen door geavanceerdere en zichtbaardere LED-strips die de te volgen richting aanduiden. (Optie)
New Mondeo
 
Technologie en de kunst van het parkeren
De Active Park Assist van de volgende generatie doet meer dan de wagen gewoon in parallelle parkeerruimtes rijden, het systeem helpt u ook bij het loodrecht parkeren. Ultrasonische sensoren bepalen of uw wagen in de parkeerruimte past, waarna de computersoftware de wagen erin stuurt. De technologie waarschuwt u zelfs wanneer het obstakels waarneemt die u tijdens het achteruitrijden misschien niet ziet. (Optie)
New Mondeo
 
Geavanceerde handsfree technologie
Dankzij Ford SYNC 2 met touchscreen kunt u uw muziek en gesprekken op uw gsm bedienen via een kleuren-touchscreen, of met behulp van eenvoudige spraakopdrachten. Het systeem leest zelfs uw sms-berichten voor. (Optie)
Extra bescherming voor uw passagiers
 
Extra bescherming voor uw passagiers
In de allernieuwste Mondeo kunnen de twee buitenste achterzetels uitgerust worden met een unieke veiligheidsfunctie: opblaasbare veiligheidsgordels achteraan. Als er zich een botsing voordoet, worden de gordels opgeblazen en verspreiden ze de impactkrachten vijf keer meer over het lichaam dan bij conventionele veiligheidsgordels. Door de druk op de borst te verminderen en de beweging van het hoofd en de nek te beheersen, vermindert deze innovatieve technologie de kans op verwondingen. (Optie)

NIEUWE FORD S-MAX

Intelligente technologieën en ultra-eigentijdse vormgeving, opwindende prestaties en nauwkeurig rijgedrag: dit alles onderscheidt de gloednieuwe S-MAX van de massa.

Flexibiliteit, functionaliteit en efficiëntie zijn ingebouwd. En met een reeks opmerkelijke technologieën, is dit een van de slimste vijfzitters met optioneel 7 zitplaatsen op de markt.

Een actief leven? Dan is deze wagen u op het lijf geschreven.

Vertrouwen in moeilijke omstandigheden

 

Een beschikbaar intelligent All-Wheel Drive (AWD)-systeem kan bepalen hoeveel grip, evenwicht in bochten en reactievermogen nodig is in natte, droge of ijzige omstandigheden en op wisselend terrein. De technologie kan aandrijving sturen naar de voor- of achteras afhankelijk van de vereisten. En dit 'koppel op verzoek' systeem zorgt voor een uitzonderlijk rijgedrag en verbeterde efficiëntie.

> Bekijk het filmpje

Slim zetelsysteem voor ultieme flexibiliteit

 

De veelzijdige zetelconfiguratie biedt heel wat ruimte voor maximaal vijf/zeven personen, met zitplaatsen en opbergruimte die op meerdere manieren kunnen aangepast worden. Zo kunnen de tweede rij en de derde rij zetels worden neergeklapt om ruimte te maken voor uw sportuitrusting of grote aankopen.

Een panoramisch dak voor een lichter, ruimer gevoel

 

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het vaste panoramische dak. Het glas, dat zonlicht reflecteert, houdt u koel en beschermt u tegen schadelijke UV-straling.

FORD ECOSPORT


De nieuwe Ford EcoSport is intelligent, behendig, krachtig en zuinig. Het is een volledig nieuw type SUV: een Smart Utility Vehicle.

In een oogopslag kunt u zien dat dit voertuig met een doel werd gebouwd. Het is hoog van de grond en de beschermplaten vooraan en achteraan en het op de achterzijde gemonteerde reservewiel bevestigen dit. Maar de nieuwe Ford EcoSport is veel meer dan dat.

Dankzij SYNC met AppLink hebt u niet alleen toegang tot uw favoriete smartphone apps, u kunt ook telefoneren en uw muziek met uw stem bedienen. En als u een sms ontvangt, zeg gewoon sms en de auto zal het bericht voorlezen.

Er werd een reeks andere technologieën ontworpen om elke rit zo veilig, comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. De allermodernste motoren en transmissies bieden u de perfecte combinatie van prestaties, trekkracht en een uitzonderlijk zuinig brandstofverbruik.

Voeg hieraan een flexibel, rustgevend interieur toe met tal van vindingrijke opbergmogelijkheden en u hebt een SUV die niet alleen ontworpen werd voor de stadsjungle, maar ook om eraan te ontsnappen.


 
FORD FIESTA ST


De Ford Fiesta ST (Sports Technology) werd geïnspireerd door de Ford Fiesta RS World Rally Car. Het is een hoogwaardige driedeurs wagen, die nu van de conceptfase naar de productie overgaat. Binnenkort wordt hij overal ter wereld beschikbaar, maar in Genève verschijnt hij reeds vóór zijn wereldwijde lancering en wordt voor het eerst het interieur onthuld.
Fiesta ST EcoBoost benzinemotor
Maximaal vermogen met minimale brandstof
De Fiesta ST heeft een speciaal afgestelde 1.6 liter 180 PK EcoBoost benzinemotor, die 20 % meer vermogen levert dan gelijkaardige motoren. Daardoor bereikt hij 100 km/u in 6,9 seconden en een topsnelheid van meer dan 220 km/u. Ondanks het feit dat het een werkelijk krachtig voertuig is, bereikt de Fiesta ST een indrukwekkende, toonaangevende brandstofefficiëntie en heeft hij een CO2-uitstoot van slechts 139 g/km.
Ford Fiesta ST Verbeterde grip tijdens bochten
De meest dynamische aandrijving in zijn klasse
Door de geavanceerde technologie wordt deze brute kracht omgezet in een dynamische maar beheerste aandrijving. Hij heeft een speciaal afgestemd koetswerk voor precisiesturing, Torque Vectoring Control met optimale grip bij het afslaan, en als u ooit de macht over het stuur verliest, corrigeert het Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP) automatisch uw positie op de weg. U kunt kiezen uit drie verschillende ESP-modi, afhankelijk van de rijervaring die u wenst.
 
Om te zorgen dat de rijdynamiek van de wagen de beste in zijn klasse is, is hij uitgebreid getest op het wereldberoemde circuit van Nürburgring Nordschleife in Duitsland.